Deze programmeertool wordt meegeleverd met de EasyIO-hardware. hardware GEEN abonnementskosten, GEEN maandelijkse of jaarlijkse softwarekosten, GEEN upgradekosten, enz ... gratis bij alle EasyIO-hardware.

CPT Tools is een open source softwareprogrammeringstool dat externe configuratie- en beheertools biedt voor producten die worden uitgevoerd in een Sedona-omgeving, zoals de FS & FG serie, de FC serie, de FW serie en de 30P. De EasyIO F-serie wordt versterkt met de nieuwste technologie aan boord, zoals MQTT (FS), HTML5, PHP, SQL, embedded gateways en protocollen. CPT Tools heeft de mogelijkheid om de webserver op de EasyIO F-serie te configureren en beheren.

  • U kunt altijd de demo van CPT Tools bekijken. De demo is tijdelijk offline vanwege onderhoud.
  • Op de pagina met de belangrijkste punten van CPT kunt u meer lezen over de belangrijkste punten of de tool.
  • Hieronder kunt u lezen over de functies van de CPT-tool en enkele schermafbeeldingen bekijken (klik om te vergroten).

Workspace

CPT Tools Workspace

De werkruimte is de locatie voor het ontwikkelen van applicatieprogramma's. Er is een zoeker (view finder) in de rechterbovenhoek van het werkruimteblad. De view finder maakt eenvoudige objectlocatie en werkbladnavigatie binnen de werkruimte mogelijk. Objecten kunnen op verschillende manieren aan de werkruimte worden toegevoegd.

Kit Management

CPT Tools Kit Management

Kitbeheer in CPT Tools wordt gebruikt om de Sedona-kits in een Sedona-controller te beheren. De Kit Manager toont alle kits die zijn geïnstalleerd in de map Sedona van CPT Tools of in de geselecteerde map Sedona.

Afbeeldingen voor web browser

CPT Tools Graphics

CPT Tools wordt geleverd met een ingebouwde functie voor het maken van grafische pagina's die kunnen worden bekeken in een webbrowser. Specifiek voor de EasyIO FS/FG-serie is de mogelijkheid om grafische afbeeldingen in de controller zelf (op de mircoSD-kaart) te bouwen.

CPT Tools Web Graphics

Historie met SQL database

CPT Tools SQL History

De EasyIO FS/FG-serie heeft een SQL Lite-programma in zijn VM. De SQL Lite kan geschiedenis opslaan in tabellen en kolommen. SQL Lite-tabelgegevens kunnen worden weergegeven in CPT-webafbeeldingen. Deze functie is alleen beschikbaar met CPT-afbeeldingen.

CPT Tools Web SQL

Adapter Widget

CPT Tools Adapter Widget

CPT Tools biedt al veel widgets voor een gebruiker om uit te kiezen bij het bouwen van CPT-graphics. Maar omdat het moeilijk is om aan alle uiteenlopende vereisten van de gebruiker te voldoen, hebben we de Adapter Widget geïntroduceerd. De Adapter Widget zorgt al voor de logica van datacommunicatie, past basiseigenschappen toe en laadt JavaScript / CSS-bestanden, zodat de ontwikkelaar van Adapter Widgets zich gewoon kan concentreren op de specifieke logica van zijn eigen widget.

Backup en restore via web browser

CPT Tools Web Restore

De webserver van CPT Tools heeft een optie voor back-ups en herstel van de Sedona-toepassing. Deze optie maakt een back-up van de Sedona-toepassing en van de grafische afbeeldingen van de SD-kaart.

CPT Tools Web Backup

Dashboard

CPT Tools Dashboard

Het dashboard van de EasyIO FS/FG + -serie is een ingebouwde functie waarmee gebruikers belangrijke gegevens in dashboardvorm kunnen presenteren. Het is een zeer handige tool en functie voor kleinschalige implementatie. En het belangrijkste is dat het gratis is. Gegevens presenteren aan eindgebruikers is eenvoudig en snel.